Istorinės vertės objektų restauracija
star_border

Istorinės vertės objektų restauracija

Tradičné vápenné omietky

Paviršiaus atkūrimo priemonės negali panaikinti struktūrinių
statinio pažeidimų. Tik pašalinę šių pažeidimų priežastis – pavyzdžiui, suremontavę vamzdžius ar apsaugoję namą nuo
paviršinio bei gruntinio vandens, galite pasiekti ilgalaikius
restauracijos rezultatus.

Baumit Restauracijos sistema – tai sisteminis būdas tinkuotiems paviršiams druskų ir drėgmės pažeistiems fasadams restauruoti. Baumit Sanova gaminiai pasižymi orui bei drėgmei laidžia struktūra, todėl vanduo iš drėgnų sienų tiesiog išgaruoja. Mūrą ardančios druskos perkeliamos ir saugomos tam skirtose Baumit Sanova tinkų porose. Tam, kad suformuotumėte ilgaamžį, dailų tinkuotą paviršių, pirmiausia reikia išdžiovinti drėgną mūrą ir užkirsti kelią drėgmei kauptis toliau.

  • Tinka drėgnoms, druskų paveiktoms sienoms
  • Pritaikoma skirtingiems restauracijos iššūkiams
  • Užtikrina patvarią ilgametę apsaugą

Drėgnam, druskų smarkiai paveiktam mūrui

Baumit WTA sistema

Baumit sukūrė patikimą sprendimą storiems tinko sluoksniams, didelių apkrovų veikiamoms istorinėms konstrukcijoms: Baumit Sanova MonoTrass. Ši priemonė ypatingai tinka sausiems tinkuotiems paviršiams formuoti. Be to, ją lengva naudoti: Baumit Sanova MonoTrass gali būti dengiama mechaniškai, nenaudojant maišytuvo.

 

Historické omietky

Vidutiniškai drėgnam ir druskų paveiktam mūrui

Baumit Light sistema

Ši sistema tobulai tinka saugomiems, gamtai nekenksmingu būdu restauruojamiems statiniams. Vidutiniškai drėgnos, druskų paveiktos istorinių pastatų konstrukcijos naudojant Sanova produktus gali būti tinkamai atkurtos ir apsaugotos. Tai – patvari, efektyvumą jau įrodžiusi sistema, veiksminga ne tik pastato išorėje, bet ir viduje.

Vidutiniškai drėgnam, druskų paveiktam mūrui, taip pat ir
pamatams

Baumit Plinth sistema

Istorinių statinių pamato zonai ypatingai reikia funkcionalios, patikimos tinkų sistemos. Ji padeda pasirūpinti ilgaamžiais lengvai pažeidžiamų, aukštų įtempių veikiamų vietų restauracijos rezultatais.