Baumit StarTrack smeigės
star_border

Baumit StarTrack
smeigės nepažeidžiančios izoliacinės plokštės



  • Taupo energiją, laiką ir išlaidas  
  • Vienas sprendimas, bet kurio storio izoliacijai
  • Eliminuojami šilumos tilteliai

Jokių smeigių žymių

Nežiadúce fľaky po kotvách na fasáde

Mechaninio tvirtinimo sistema Baumit StarTrack skirta išorinių tinkuojamų sudėtinių termoizoliacinių sistemų (ITSTS) montavimui ant išorės sienų, kaip naujų taip ir seniau tinkuotų, ar šiltintų paviršių, naudojant EPS. Šios smeigės montuojamos tarp pagrindo ir izoliacinės plokštės, taigi, nepažeidžiama izoliacinė sistemos medžiaga. Tokiu būdu sėkmingai išvengiama sveikam mikroklimatui žalingų šilumos tiltelių ir „boružėlės efekto“.


Baumit StarTrack smeigių privalumai:

  • Statybininkui:  statybininkas mato pagrindą, į kurį bus instaliuojamos smeigės, tad nėra pavojaus smeigę instaliuoti į silpną pagrindo vietą. Mažesnė nelygumų, susidarančių naudojant įprastas smeiges, tikimybė – mažiau varginančio šlifavimo.

  • Prekybininkui: Sumažinami produkto ir jo sandėliavimo kaštai. Vienas Baumit StarTrack smeigių tipas tinka visų storių izoliacinėms medžiagoms. 

  • Visiems: Sutaupoma nuo 30 % visos 1 msistemos išlaidų medžiagoms, esant didesniam EPS storiui nei 25 cm. Jokių šilumos tiltelių – pasiekiamas geresnis energetinis efektyvumas. Jokių smeigių žymių – geresnis apdailos vaizdas.  

Paprastos taisyklės – garantuoja puikius rezultatus

Lepiace kotvy Baumit StarTrack
  • Patikrinkite pagrindo kokybę. Renovacijoje sužinokite esamo tinko storį.

  • Pasirinkite pagrindui tinkamas Baumit StarTrack smeiges.

  • Instaliuokite Baumit StarTrack smeiges pagal instrukcijas ir pateiktas schemas.

  • Mūsų rekomenduojami klijai smeigių ir izoliacinės medžiagos klijavimui: Baumit StarContact White, Baumit StarContact arba Baumit ProContact.

Baumit StarTrack smeigės

Kokybiški klijavimo-armavimo mišiniai

Baumit StarTrack smeigės tvirtinamos pagrindiniame laikančiajame paviršiuje, prieš klojant izoliacinę plokštę. Tuomet smeigės paviršius padengiamas klijavimo-armavimo mišiniu. Naudojant Baumit StarTrack, izoliacinės sistemos apkrova iš plokštės perduodama klijavimo-armavimo mišiniui ir smeigei, tuomet – laikančiajai struktūrai. Dėl šios priežasties plokštės laikosi visiškai stabiliai, išvengiate rizikos, kad atsiklijuos suformuota danga.
Tik naudojant aukštos kokybės klijus galima saugiai sujungti Baumit StarTrack smeiges ir izoliacinį sluoksnį, kuris neabejotinai perduos visus įtempius nuo sistemos paviršiaus į pagrindą. Mūsų rekomendacija yra naudoti aukščiausios kokybės Baumit StarContact White klijus. 

Rekomenduojami klijai

Baumit StarContact White

Baltas Mineralinis klijavimo-armavimo mišinys

Baumit StarContact

Mineralinis klijavimo-armavimo mišinys

Baumit StarContact Forte

Mineralinis klijavimo-armavimo mišinys

Baumit StarContact Speed

Mineralinis klijavimo-armavimo mišinys

Baumit ProContact

Mineralinis klijavimo-armavimo mišinys