Išskirtinis fasado dizainas
star_border

Dekoratyvinis tinkas ir Baumit DesignLife spalvos

  • 888 spalvos 
  • Begalė dizaino variantų
  • Kūrybiški ir išskirtiniai paviršiai

Nuo aplinkos priklauso, kaip atrodys Jūsų fasadas, o nuo fasado priklauso, kaip atrodys Jūsų aplinka. Kokią žinutę norime perduoti aplinkai? Ieškodami tinkamo atspalvio ir tinko struktūros, įkvėpimo ieškokite vietovėje. Rinkitės atspalvius, kurie natūraliai harmonizuosis su Jūsų aplinka. Norite būti išskirtinis? Išsiskirkite pasirinkę papildomas spalvas ar tinko struktūrą. Neatsiliksite nuo madų, pasirinkę modeliuojamą tinką Baumit CreativTop.

Kūrybiškas ir funkcionalus

Dekoratívna omietka

Dekoratyvinis tinkas Baumit CreativTop yra universalus paviršiaus tinkas, kuriuo naudotis neįprastai lengva tiek mašininiu, tiek rankiniu būdu. Dėl to šis tinkas gali būti naudojamas ant šilumos izoliacijos, seno ar naujo mineralinio tinko, betono, ar ant renovuojamo tinko. Dekoratyvinis tinkas gaminamas 6 skirtingomis struktūromis, kurios gali būti derinamos tarpusavyje.

Išskirtinė išvaizda

Baumit CreativTop tinkas kartu su modeliavimo ir dekoravimo dažais suteikia fasadui tokias modeliavimo galimybes, apie kurias buvo galima tik pasvajoti. Metaliko dažai Baumit Metallic, matiniai dažai Baumit Lasur arba permatomi blizgantys dažai Baumit Glitter. Lengva naudoti, gera kaina ir geras rezultatas garantuotas.

Rezultatas – svarbiausia

Pasirinkus Baumit CreativTop tinką ir dekoratyvinius dažus, atsiveria begalinės kūrybiško fasado panaudojimo galimybės. Turime net 758 atspalvius tinko, kuriuos galima derinti tarpusavyje. Paviršius lyginamas, formuojamas teptuku arba voleliu. Šiurkštus, betoną primenantis, porėtas paviršius arba visiškai lygus blizgantis paviršius – šios ir kitos originalios struktūros gali būti panaudojamos Jūsų fasadui.

Naudinga informacija

Kreatívne fasády videá
Originalios struktūros

Skirtingi kūrybiniai metodai su detalia naudojimo instrukcija. Pasisemkite fantazijos ir būkite kūrybingi.

Žiūrėti video
Dekoratívne fasády
Įvairūs kūrybiniai metodai

Kūrybingų panaudojimo pavyzdžių galerija su naudojimo pavyzdžiais. Paviršius išlygintas, teptuku arba voleli, suteikiama struktūra primenanti betoną, medį ir kt

Pavyzdžiai
Farebné odtiene
Baumit spalvos

Ieškote tinkamo atspalvio? Peržiūrėkite mūsų modeliuojamo tinko 758 skirtingus atspalvius ir dekoratyvinius dažus Baumit DesignLife.

Rinktis atspalvį