Kokias grindų dangas rinktis?
star_border

Pagrindas grindų dangai

Baumit išlyginamieji grindų mišiniai – tobulas sprendimas visų tipų grindims naujuose ir senuose statiniuose, plūdriosioms ar kombinuotosioms grindims formuoti. Be to, šie produktai puikiai tinka šildomosioms grindims įrengti. Tai – ilgaamžis ir patogus pasirinkimas, leidžiantis įrengti grindis be jokių apribojimų ir priedų.

Savaime išsilyginantys grindų mišiniai

Tai paprastas ir efektyvus sprendimas norint išlyginti nelygias grindis prieš dengiant paskutinį grindų sluoksnį. Gali būti klojamos gyvenamosiose patalpose, taip pat virtuvėse ir vonios kambariuose, tinka šildomųjų grindų sistemoms. 


Gipso pagrindu savaime išsilyginančios dangos

Anhydrtový liaty poter

Baumit Alpha gipso išlyginimo mišinį denkite kaip kontaktinį, atskirą arba slankų sluoksnį. Ši danga turi puikių šilumos laidumo savybių, todėl puikiai tinka šildomoms grindims. Savaime išsilyginantis mišinys palengvina darbą, sutaupo laiko ir užtikrina tobulai lygų grindų paviršių. Puikiai tinka greitai padengti didelius grindų plotus.

Kietėjimo metu, dangos storis beveik nepasikeičia. Produktas yra tinkamas gyvenamosioms patalpoms, taip pat virtuvėms ir vonios kambariams. Sluoksnio storis nuo 25 mm.

Cemento pagrindu savaime išsilyginančios dangos

Cementový poter

Tradicinė cementinė lyginamoji danga tinkama naudoti visose erdvėse, įskaitant garažus ir dirbtuves. Ypatingai tinka paviršiams, kurie reikalauja šilumos išlaikymo savybių. 

Cemento danga taip pat tinka šildomoms grindims. Darbas su tradicinėmis dangomis yra daug sudėtingesnis ir reikalauja tam tikrų įgūdžių. Iš pirmo karto reikiamą grindų lygumą pasiekti pavyksta ne visada, todėl gali tekti dėti antrą savaime išsilyginančios dangos sluoksnį. Storis nuo 35 mm.