Kaip pasirinkti tinką išorinėms sienoms?
star_border

Kaip pasirinkti tinką išorinėms sienoms?

  • Tvirta mūro apsauga
  • Orui laidžios sienų konstrukcijos
  • Paprastas naudojimas

Tinkas – tai mineralinė sienų danga, sauganti jas nuo neigiamų aplinkos veiksnių. Be to, ji yra pagrindas dažams, kitiems funkciniams ir dekoratyviems paviršiaus sluoksniams. Baumit tinkai sukurti taip, kad užtikrintų ilgalaikę mūro apsaugą ir maksimalų paviršiaus tolygumą. Platų asortimentą sudaro lengvai naudojamos, orui laidžios tinkų sistemos, puikiai patenkinančios naujų pastatų statybos ir renovacijos poreikius.

Vonkajšie omietky

Mineraliniai tinkai

 Universaliausias Baumit sprendimas – tinkų sistema Normal. Tai – orui laidi sistema, pasižyminti lengvu, ekonomišku naudojimu. Ji tinka visų tipų neizoliuotiems sienų paviršiams. Dar daugiau naudos suteikia Baumit Thermal tinkas: jis puikiai suderina specifnes tinkų ir šilumos izoliacijos savybes. Tokiu būdu galite lengviau sukurti komfortišką mikroklimatą. Specialūs tinkai sukurti ir pastatų cokolio zonai. Jie užtikrina pamato – vienos pažeidžiamiausių statinio dalių – sandarumą, apsaugą nuo drėgmės.

Restauracija

Fasadas ne tik puošia namą, bet ir atlieka apsauginę jo funkciją. Pastato fasado danga nuolat susiduria su įvairiais aplinkos reiškiniais, per ilgus metus paliekančiais joje savo žymes. Taigi, namą  efektyviai apsaugoti gali tik tvirta išorinė danga. Tačiau didelė dalis pastatų savininkų baiminasi, kad įtrūkių ir kitokių pažeidimų šalinimas gali reikalauti didžiulių pastangų, todėl jie vengia restauracijos. Baumit komanda, puikiai suprasdama šį nerimą, sukūrė sprendimą: paprastus, greitus, patogius būdus mažiems ar dideliems įtrūkiams pašalinti ir pirminei fasado išvaizdai sugrąžinti.
Tam, kad apsaugotumėte statinį, galite naudoti ir specialų Baumit produktą betonui atkurti. Jis sustiprina paviršių ir suteikia tvirtą apsaugą grindų plokštėms, armuotoms betoninėms sienoms, balkonams, lodžijoms bei kitoms panašioms konstrukcijoms.