Klima produktai
star_border

Žmogui idealus oro drėgmės lygis yra 40-60%. Oro drėgmės lygiui esant aukštesniam nei nurodyti procentai, susidaro palanki terpė klestėti astmą sukeliančioms dulkių erkutėms. Kai oro drėgmės lygis yra per žemas, padaugėja ne tik dulkių, bet ir išsausėja žmogaus gleivinė. Šaltuoju metų laiku tai gali lemti dažną susirgimą peršalimo ligomis. Prausiantis po dušu, gaminant maistą, džiovinant skalbinius ir kvėpuojant, keturių narių šeima per parą į orą išleidžia apie 20 litrų vandens. Statybos ir remonto darbai taip pat didina vidaus drėgmės kaupimąsi. Drėgmė turi būti ventiliuojama ir dalinai kaupiama sienose, grindyse ir balduose.

Kaip kontroliuoti drėgmės lygį

Klima produktai yra sukurti patobulinti vidaus klimatą. Klima tinkas yra mineralinės sudėties, į kurią įeina natūralios kalkės. Jos yra kvėpuojančios ir veikia kaip natūralus drėgmės reguliatorius. Palyginus su kitais vidaus tinkais, Klima produktai sugeria daugiau drėgmės per trumpesnį laiką.

Natūraliai dezinfekuojamas oras

Kalkakmenio filtras ir kalkių jungiamoji medžiaga sudaro mišinį kuris dezinfekuoja ir veikia kaip natūrali apsauga prieš kenksmingus mikroorganizmus ir pelėsį.

Viskas priklauso nuo sluoksnio storio

Kiekviena vidaus siena turi turėti pakankamo storio tinko sluoksnį. Tai vienas iš  būdų kontroliuoti drėgmės lygį kambariuose. Geriausi rezultatai pasiekiami esant sluoksnio storiui nuo 1.5 cm.