Baumit Star sistema
star_border

Baumit Star sistema

Namus šiltinkite tik aukščiausios kokybės termoizoliacija. Vienas geriausių pasirinkimų – Baumit Star šiltinimo sistema. Baumit Star termoizoliacinė sistema tinkama šiltinimui, naudojant polistireninį putplastį (EPS) ar mineralinę vatą. Sistema įrengiama naudojant klijavimo-armavimo mišinius – StarContact White, ar StarContact.

  • Garantuojame aukščiausią kokybę
  • Tinka visų rūšių šiltinimo medžiagoms
  • Atspari vandeniui ir drėgmei, todėl idealiai tinka lietuviškam klimatui.

Investicija į ateitį

Pasirūpinti ilgaamžiškumu būtina iš anksto. Su Baumit Star sistema investuojate į ateitį be rūpesčių. Tokiu būdu ne tik sumažinate kasdienes šildymo išlaidas, bet ir suteikiate užtikrintumo ateities kartoms. Baumit Star sistema pasižymi lankstumu ir atsparumu smūgiams. Šioje sistemoje panaudojama visa Baumit, išorinių sienų izoliacijos pradininkės, patirtis.  





Baumit sprendimai – elastingi ir atsparūs

Naudojant garams pralaidų, aukščiausios kokybės klijavimo-armavimo mišinį Baumit StarContact White arba StarContact, galite klijuoti visų tipų termoizoliacinius elementus, tai gali būti fasadinės izoliacinės plokštės iš klasikinio (EPS), ekstrudinio polistirolo (XPS) arba mineralinės vatos plokštės. Šios medžiagos puikiai sukimba su pagrindu, lengvai ir greitai užnešamos ant paviršiaus. Tai itin elastinga, labai atspari oro sąlygoms medžiaga. Dėl greitesnio stingimo (kietėjimo), palyginti su kitais klijavimo-armavimo mišiniais, sutrumpėja technologinio ciklo laikas, dėl ko statybos procesas tampa gerokai spartesnis.

Sistemos komponentai šiltinant su EPS

Zateplenie polystyrénom Baumit Star

Pagrindas: naujos statybos arba renovuojamas tvirtas pagrindas.
1. Tvirtinimas: naudojami Baumit StarTrack tvirtinimo elementai. Jie tinkami bet kokio storio plokštėms.
2. Klijavimas: naudojamas baltas Baumit StarContact White armavimo mišinys arba pilkas StarContact mišinys.
3. Izoliacinės plokštės: naudojamos baltos EPS-F polistirolo plokštės, pilkos Baumit StarTherm plokštės arba pilkos plokštės su specialiu šilumą atspindinčiu sluoksniu.
4. Armavimas: naudojamas stiklo pluošto armavimo tinklelis Baumit StarTex. Gruntavimas: jei naudojamas baltas klijavimo-armavimo mišinys StarContact White – gruntavimas nebūtinas. Jei naudojamas StarContact būtina naudoti gruntą: rekomenduojama naudoti UniPrimer.
5. Dekoratyvinis tinkas (paviršiaus apdaila): Baumit NanoporTop – ypač atsparus užterštumui ir dumbliams; Baumit SilikonTop, StarTop, SilikatTop, GranoporTop; PuraTop – intensyvioms spalvoms; CreativTop– kūrybiškiems fasado sprendimams.

Sistemos komponentai šiltinant su Mineraline vata

Zateplenie s minerálnou vlnou Baumit Star

Pagrindas: bet koks mūras, betonas ar kitos statybos technologijos.
1. Klijavimas: naudojamas baltas Baumit StarContact White armavimo mišinys arba tiesiog pilkas StarContact mišinys.
2. Izoliacinės plokštės: Mineralinė vata arba lamelė.
3. Tvirtinimas: Baumit NTK arba Baumit STR
4. Armavimas: Gruntavimas: jei naudojamas baltas klijavimo armavimo mišinys StarContact White gruntavimas nebūtinas. Jei naudojamas StarContact būtina naudoti gruntą, rekomenduojama naudoti UniPrimer.
5. Dekoratyvinis tinkas (paviršiaus apdaila): Baumit NanoporTop – ypač atsparus užterštumui ir dumbliams; Baumit SilikonTop, StarTop, SilikatTop, GranoporTop, PuraTop – intensyvioms spalvoms; CreativTop – kūrybiškiems sprendimams.

Naudinga informacija

Zateplenie sokla
Cokolio šiltinimo sistema

Sužinokite, kaip tinkamai apšiltinti cokolio sritį, kokias medžiagas naudoti, kokius klijus rinktis.

Cokolio šiltinimo sistema
Tmavé fasády na zateplenie
Tamsūs fasadai

Specialūs Baumit „Cool“ pigmentai suteikia galimybę fasadui naudoti itin tamsias spalvas.

Tamsūs fasadai
Hrúbka zateplenia
Kokį šiltinamosios medžiagos storį rinktis?

Naudodamiesi mūsų skaičiuokle, išsiaiškinsite, kokį izoliacinį sluoksnį turėtumėte rinktis, kad atitiktumėte normų reikalavimus.

Kokį šiltinamosios medžiagos storį rinktis?